Dags för badrumsrenovering i Sollentuna?

Går du i tankar om att renovera ditt badrum, eller har du kanske till och med bestämt dig för att gå från tanke till handling? I sådana fall är det jätteviktigt att du anlitar pålitliga och certifierade hantverkare som kan utföra arbetet på ett korrekt sätt. Att renovera våtutrymmen själv är inget att rekommendera då man måste bryta så kallade fuktspärrar, vilket kan få förödande konsekvenser om detta inte görs på rätt sätt. Framförallt är det så att om du skulle få en skada på badrummet, givet att du utfört arbetet själv, kan du inte får ersättning från försäkringsbolaget. Renoveringen måste ske av en fackman.

Det finns stora fördelar med badrumsrenovering i Sollentuna

När det kommer till renovering så är badrum (och även tvättstuga) något av det dyraste att göra om. Speciellt om man väljer att satsa på lite finare material vilket de flesta gör – du ska ju ha ditt badrum i många år framöver. Fördelen är dock att rot-avdrag vid badrumsrenovering går att göra viket innebär att du kommer ned en del i kostnaden. Du behöver inte reglera detta själv i din deklaration, utan detta görs av det företag du valt att anlita för din renovering. Om du låter en certifierad hantverkare utföra ditt jobb att byta till exempel badrumsklinkers kan du få en så kallad våtrumsgaranti som varar upp till och med tio år.

Badrumsrenovering i Sollentuna!

När man äntligen har fattat beslutet att renovera badrummet är det mycket som ska förberedas i termer av val. Vad ska vi ha för färg på golvet, ska vi ha stora eller mindre plattor? Mosaik kanske, det som är så snyggt! Kanske gillar man att bada, eller nöjer sig med att ”bara” installera en dusch.

Värmeslingor när man ska renovera badrum Sollentuna?

Det är många som väljer att lägga in värmeslingor i golvet när de renoverar sina badrum och visst är det skönt att ha? Tänk dig att du stiger upp en kall vintermorgon. du är lite frusen, men så fort du sätter fötterna på badrumsgolvet känner du värmen komma stigande genom kroppen. Hur härligt låter inte det? Något som många också gör när de byter ut sitt badrum är att de installerar en handduksvärmare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *