Ge huset ett ansiktslyft med en fasadrenovering i Stockholm

Vad spelar det för roll att insidan ser ut som ett inredningsmagasin när utsidan ser ut som ett kråkslott? Finns det något mer otacksamt än att putsa och feja i bostadens alla hörn, hålla sig uppdaterad stilmässigt och alltid ha en blänkande ren köksbänk när utsidan av huset signalerar något helt annat? Om du suckar varje gång man kör upp på din uppfart, istället för att känna lättnad över att äntligen få komma hem så är det nog dags att du kollar upp var man kan beställa en fasadrenovering i Stockholm. Man behöver inte packa väskorna och byta bostad, man behöver faktiskt bara hitta rätt firma.

Fasadrenovering handlar inte bara om yta

Kanske har bostaden några år på nacken, då är det faktiskt inte bara är ytan som kan få sig ett lyft. När du anlitar oss på Stofix så att vi kan göra en fasadrenovering på ditt hus i Stockholm och energieffektiviteten i ditt hus kan öka med hjälp av tilläggsisolering. Vi kan montera tegelelement över den befintliga fasaden eller så kanske du väljer att demontera fasaden och genom en luftspalt få huset att återhämta sig. Vi på Stofix använder ett material som är tunnare än en traditionell tegelfasad vilket gör att det finns utrymme för mer värmeisolering. Det kan i förlängning bidra till en billigare uppvärmning av huset. En fasadrenovering verkar positivt för miljön, plånboken och husets utseende i Stockholm.

 Stockholm erbjuder en trevlig Fasadrenovering

Äntligen kan du få ett hem vars utsida faktiskt matchar insidan. Det är meningen att du ska känna värme i bröstet när du kommer hem från en lång arbetsdag! En ful sliten tegelfasad som inte ser det minsta inbjudande ut kan plötsligt få en modern och snygg look. Genom att genomföra en fasadrenovering kan ditt sinne för design genomsyra hela bostaden i Stockholm. Man vill ju helst inte att middagsgästerna ska rynka på näsan innan de ens kommit innanför dörren och fått ta del av kvällens meny. Den nya fasaden monteras på olika sätt beroende på byggnadens tekniska tillstånd, så det finns många olika lösningar. Så glöm fukt och ful fasad och kontakta oss på Stofix.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *