Målare i Stockholm

Har du tröttat på den där fondväggen? Har katten klöst sönder vävtapeten i hallen eller har någon sprutat läsk i taket? Oavsett om det är en olycka som skett eller om du bara vill fräscha upp hemma kan det vara dags att anlita en målare i Stockholm.

Förarbetet är viktigt

Oavsett vad du behöver måla eller tapetsera om vet vi att förarbetet är enormt viktigt. Detta är målare stockholm experter på! Alla ojämnheter ska slipas och spacklas, golv och lister som inte ska målas, ska täckas. Maskering av vägguttag, eventuella fönster, skåp och liknande ska också göras. Det är först när allt detta förarbete är gjort som den riktiga målningen eller tapetseringen kan göras. Om man slarvar med förarbetet är risken mycket stor att resultatet av målningen inte blir bra. Om man ska tapetsera och inte gör ett bra arbete kan tapeterna bli skrynkliga eller rent av ramla ner om limmet inte fäster på underlaget.

En annan sak som gör att förarbetet måste ske noga är att man kan riskera att golv eller andra saker som inte ska målas får färg på sig. Om detta inte kan tas bort direkt är risken stor att färgen sedan kommer att bli sittande. Om det är ett trägolv eller en plastmatta som drabbas kommer man att behöva måla om eller byta ut hela golvet för att bli av med färgen och det bidrar till extra kostnader. För att slippa dessa kan det vara bra att kalla in professionell hjälp redan från början.

Oavsett om du vill renovera hela huset, eller om du bara vill byta färg på en enstaka fondvägg finns det målare som står beredda att hjälpa till. Det är aldrig fel att börja med en liten förändring för att sedan gå vidare och ge sig på än större projekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *