Rivning i Stockholm

Behöver du hjälp med att riva hus/väggar i hus/lägenhet, kan du välja att göra detta själv, men du kan också välja att kontakta rivning stockholm för hjälp med rivningsarbete eller hyra redskap för att utföra jobbet själv. Att riva en vägg är inte särskilt svårt, det svåra är att veta om du river rätt vägg, du vill inte riva en bärande vägg. Därför kan det vara bäst att ringa någon som vet. Kanske kan de hjälpa dig över telefon.

Rivning innebär egentligen inte bara väggar, det kan vara allt från att riva tapeter till att riva badrum. Många rivningsföretag hjälper dig även att riva och bygga om kontorsbyggnader. Kanske har du ett trångt kontor med många rum och vill riva väggarna för att få så kallat öppet landskap som bara består av ett öppet rum. Att anlita ett rivningsföretag för attraktiva tapeter kan vara ovanligt, bor du däremot i ett stort hus, kan det gå snabbare att anlita ett företag. Rivningsföretag kan också utföra sanering av rum och hus.

Sanering görs om du har upptäck asbest i ditt hem, om ditt hem har brunnit, eller om det finns nikotinlukt i huset efter rökning. Har huset/lägenheten blivit klottrad på, kan sanering även hjälpa där. Har du fått stopp i ventilationen kan sanering hjälpa mot det. Sanering innebär att man städar bort allt som inte ska vara där.

Har du en hyreslägenhet som du har sagt upp kontraktet på, kan hyresrätts föreningen gå in efter du har flyttat, för att göra en sanering alternativ rivning av väggar för att snygga till lägenheten igen för nästa person som ska bo där. Kanske har du rökt under hela din hyresperiod, eller haft katter som har kissat ner lägenheten, då måste de snygga till, kanske är det en barnfamilj som kommer att flytta in efter dig, då kan de inte bo i den lägenheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *