Här ahar en kollega tagit ett foto på en takläggare i Bromma.

Meningen med livet – Takläggare Bromma

Det finns bara en sak som man som takläggare Bromma kan se som meningen med livet och det är simpelt. Allt handlar om att till en början brygga kaffe och göra goda mackor med ost och skinka, för att senare ta med till arbetsplatsen. Denna frukost ska ätas på taket av en villa i Äppelviken men utsikt över Mälaren i gryningen!

Jag har hört andra branschkollegor prata om att det viktigaste är att spendera mycket tid med sina barn. Det jag tänker då är att dessa takläggare måste jobba i Farsta eller liknande.

För de inte kan jobba i Bromma och Äppelviken och komma med det svaret!

Att ha familj som takläggare

Att ha familj som takläggare går ut över ens arbetskapacitet, det ska vi inte sticka under stol med. Det är väldigt svårt att lägga ett nytt tak 10 meter upp i luften med ett nyfött barn på axeln. Och låt oss inte börja prata om sömnbristen under de kommande 5 åren!

Därför är det väldigt viktigt att ta ut sina mamma- eller pappaledighetsdagar för att vila ut sig. När du är en tio meter upp i luften behövs ditt fulla fokus för att du eller någon av dina kollegor inte ska skada sig.

Det här företaget låter dig ta ut extra ledighetsdagar för att de är måna om sina arbetares hälsa.

Det hade ju inte varit så härligt om ditt nyfödda barn hade förlorat en förälder i sådan ung ålder?

Är Bromma säkert för barnfamiljer?

Bromma är en kommun som är väldigt säker för barnfamiljer. Det har mycket att göra med att dem stora häckarna gör det svårt för kidnappningar och trafikolyckor att ske.

Det är även färre som bor i Bromma per kvadratkilometer i snitt jämförbart med innerstan. Det ledet till att det är betydligt mycket färre bilar ute på vägarna vilket är bra för barnfamiljer.

Summa summarum är Bromma en underbar kommun för barnfamiljer och takläggare att bo i. Glöm inte att äta frukost på ditt tak om du bor i en flådig villa med sjöutsikt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *