Trapprenovering

Om du ska göra enklare renoveringar av trappan som exempelvis måla om, då kan du göra detta själv. Ska du däremot göra större renoveringar som att byta ut hela trappan mot en ny så kan du behöva lite hjälp med detta. Du kan då höra av dig till https://www.trapplagningstockholm.se/ för konsultation och rådgivning när det kommer till just din trappa. De lyssnar på dig och hjälper dig med steg för steg planering för din trapprenovering.

Det första som händer efter det att du har ringt och berättat om dina planer är att trapprenovering Stockholm sätter ihop en offert till dig som kund. För de som inte vet det så är en offert ett skriftligt förslag på vad det kan komma att kosta och hur det färdiga resultatet kan komma att se ut. Om kunden gillar det han/hon ser så anlitar han/hon företaget för att göra om trappan. Trapprenoveringar kan innebära många olika saker, det kan exempelvis handla om att flytta en trappa till en annan del av huset eller kanske bara göra om formen på trappan från rak till sned.

Det kan också handla om enklare lagningar. Kanske är trappan gjord av betong som har flagnat genom åren och gjort stora hål som faktiskt är farligt för den som ska använda den. En trappa som är full med hål är ingen trappa som man ska använda eftersom man kan ramla ner och skada sig om trappan går i sönder. Detta skulle man kunna säga endast gäller betong och trätrappor. Vissa trappor är däremot gjorda i material som aldrig går sönder, nämligen stål och metall. Att byta träplankor i trappan är något man kan göra själv eller alternativt ta hjälp av en bekant. Man behöver alltså inte ta hjälp av ett företag. Det finns inget som säger att du inte får göra det om det känns säkrare för dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *